Hlavní obsah

Britskou SuperStar trápí matčina rakovina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Ačkoliv Mark Rhodes (23) ve finále druhého ročníku britské verze soutěže Česko hledá SuperStar prvenství nevybojoval, ve Velké Británii je od loňského prosince idolem mnoha mladých dívek a na hudebním nebi sklízí úspěch. V soukromém životě se mu však nyní příliš nedaří, jeho matka totiž onemocněla rakovinou.

Článek

Lékaři našli šedesátileté Christině, která pracuje jako zdravotní sestra, nádor na plicích. Když nešťastnou zprávu letos v červnu sdělili Markovi, byl z toho naprosto zničený.

"Zpráva nás doopravdy šokovala. Samozřejmě jsme byli všichni zdrceni," svěřil se Mark.

Se svou matkou, která syna v soutěži bezmezně podporovala, chce nyní trávit co nejvíce času. Proto neustále pendluje mezi dvěma městy - Londýnem, kde pracuje, a Wolverhamptonem, kde se Christina léčí.

O matku pečuje celá rodina

"Matka je velmi silná dáma a my zůstáváme pozitivní. Doufáme, že chemoterapie, kterou v současné době podstupuje, bude úspěšná," věří zpěvák.       

Celá rodina se teď snaží Christinu obklopovat, Mark ji navštěvuje, jak nejčastěji může. Všichni členové domácnosti jsou přesvědčeni, že silou lásky a jejich podporou vše společně překonají.

Rhodes pochází z Darlastonu a o sobě tvrdí, že je zdvořilý, pozorný a veselý. Jeho idolem je zpěvák Robbie Williams a skupina U2.

S dalším finalistou Samem Nisonem nyní tvoří pěvecké duo, které útočí na přední příčky britských hitparád.

Reklama

Související články

SuperStar v USA vyhrála svobodná matka

Spojené státy již zvolily svou SuperStar. Stala se jí devatenáctiletá maminka Fantasia Barrinová ze Severní Karolíny, která sama vychovává dcerku. Svůj hlas...

Britskou SuperStar Willa Younga vykradli

Willa Younga, vítěze britské podoby soutěže Česko hledá SuperStar, potkala smůla. Do jeho jiholondýnského domu v Brixtonu se vloupali neznámí zloději...

Rola přeje bratrovi úspěch v SuperStar

Ondřeje Brzobohatého, moderátora nejsledovanějšího televizního pořadu Česko hledá SuperStar, pronásledují fanynky na každém kroku. Momentálně patří mezi...

Výběr článků

Načítám