Hlavní obsah

Sharon Stoneová přišla o milióny dolarů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Sharon Stoneová, která světově proslula díky roli ve filmu Základní instinkt, hodlá zažalovat producenty snímku. Viní je, že kvůli nim prodělala 100 miliónů dolarů. Informaci přinesl zpravodajský server Webindia 123.

Článek

V žalobě, kterou Stoneová předložila u soudu v Los Angeles, se píše, že producenti Andrew Vajna a Mario Kassar herečce zaplatili základní plat 14 miliónů a dále také provizi za natočení pokračování úspěšného thrilleru.

Nechtěla hrát s Brattem

V době čekání na natáčení dalšího dílu prý Stoneová odmítala zajímavé filmové nabídky, díky nimž by mohla vydělat tučnou sumu, kterou vyčíslila na 100 miliónů dolarů.

Producenti se brání a oponují tím, že pokračování snímku znemožnila sama herečka, když odmítla účinkovat po boku kolegy Benjamina Bratta, který měl v roli detektiva vystřídat Michaela Douglase. Případem se bude soud zabývat v červenci.

Reklama

Související témata:

Související články

Stoneová adoptovala babičku s dědečkem

Americká herečka Sharon Stoneová si pořídila prarodiče. Opatřila si je obdobným způsobem, jakým přišla ke svému tříletému synkovi Roanovi, a jednoduše...

Sharon Stoneová se rozvedla

Herečka Sharon Stoneová je konečně svobodná. Rozvod trvající několik týdnů před pár dny dospěl do konce. Hollywoodská krasavice tak po šesti letech definitivně...

Výběr článků

Načítám