Hlavní obsah

Dřevorubec vysvobodil medvěda z konve na mléko

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Medvěd strčil hlavu tam, kam neměl, a nebýt lidského zachránce s těžkou technikou, sám by si s vyproštěním nejspíš poradit nezvládl. Hlava mu totiž uvízla ve starém kanystru na mléko.

Medvědovi se zasekla hlava ve staré konvi na mléko

 
Článek

Wisconsinský dřevorubec Garrett Smith z města Rice Lake koncem minulého týdne zažil zvláštní situaci. Na rozlehlém kukuřičném poli našel velkého černého medvěda, který v záplavě zelených listů působil jako pěst na oko.

Huňaté zvíře se do pole zatoulalo z nedalekého lesa. Ve snaze objevit něco k snědku medvěd zabořil hlavu do staré konve na mléko. Zpátky už to ale nešlo.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Smith musel bezmocnému medvědovi pomoci z nakladače dřeva. Konev na několikátý pokus zachytil obřími kleštěmi, medvěda trochu nadzvedl ze země a „vytřásl“ ho ze spárů plechové nádoby. Vyplašené zvíře okamžitě uteklo směrem k lesu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám