Hlavní obsah

Mladík se prosadil netradičním životopisem

Brennan Gleason, žijící v kanadském Abbotsfordu, věděl, že grafiků jsou v Kanadě tisíce. Nikoli však takových, jakým je on. Jenže jak na sebe upozornit v záplavě životopisů, když jsou všechny graficky dokonalé? Nápad se mu zrodil při vaření piva. Vyrobil domácí světlý ležák a naplnil ho do čtyř lahví. Ty opatřil etiketami a kartónovou krabicí, na nichž své CV prezentuje.

Foto: Profimedia.cz

Netradiční pivní životopis

Článek

„Je to jeden z mých sebepropagačních děl. Resumé + Pivo = Gleasonovo Resumpivo. Uvařil jsem hezký světlý ležák, když mi došlo, že by bylo skvělé ho použít k propagaci sebe sama a své práce. Krabice obsahuje životopis a každá láhev pak má na sobě jeden z mých výtvorů,“ uvedl k tzv. Resume-Ale jeho autor Brennan Gleason na webu Dribble.

Foto: Profimedia.cz

Grafik Brennan Gleason

Z krabice se zájemci o jeho životopis dozvědí, že pochází z Utahu a že grafiku vystudoval na University of the Fraser Valley v Abbotsfordu, dále, kde pracoval a jakých výsledků dosáhl. Jednotlivé grafické výtvory pak mohou obdivovat na čtveřici pivních lahví a zatím si svlažovat hrdlo podomácku uvařeným ležákem.

Brennan použil tohle nekonvenční curriculum vitae jako absolventskou práci na University of the Fraser Valley v Abbotsfordu v Britské Kolumbii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám