Hlavní obsah

V depresích odmítala opustit pokoj. Pak se překonala a sklidila ohromný úspěch

– USA
Novinky, zkr

Účastníci talentových soutěží po celém světě dost často zaujmou nejen svým výkonem, ale také pohnutým osudem. Jako například Američanka Anna Clendeningová. Ta překonala svou panickou úzkost a deprese, po letech trápení předstoupila před veřejnost a okamžitě si získala srdce publika i poroty, informoval server The Huffington Post.

Dívka trpící úzkostí a depresemi zazářila v talentové soutěži

 
Článek

Dvacetiletá Anna z New Yorku bojuje od svých 14 let se záchvaty paniky, depresemi a úzkostnými stavy. Kvůli tomu kdysi odmítala opustit svůj domov. Za velké podpory rodičů nakonec překonala sama sebe a přihlásila se do soutěže Amerika má talent.

Clendeningová hraje i na klávesy. Skladba Warrior od Demi Lovatové v jejím podání

„Připadala jsem si strašně. Nelíbilo se mi, kdo jsem. A nevěděla jsem, jak se z toho dostat,” uvedla ještě před svým vystoupením 10. června. Už tím si naklonila přítomné na svou stranu. A poté, co velmi emotivním způsobem zazpívala a zahrála na kytaru skladbu Hallelujah od Leonarda Cohena, celý sál jí takříkajíc ležel u nohou.

„Život je plný vrcholů a pádů. Ty jsi prožila mnoho okamžiků na dně. Dnes večer, mladá dámo, jsi na vrcholu,” zhodnotil její výkon porotce Howie Mandel, který se svěřil, že trpí stejnou poruchou.

Nadějná zpěvačka sklidila potlesk ve stoje a čtyřnásobné ano od všech porotců ji posunulo do dalšího kola.

Reklama

Výběr článků

Načítám