Hlavní obsah

Výstražná reklama zmrazila diváky v kině

Novinky, zkr
Hongkong

I vteřina nepozornosti v autě může mít katastrofální následky. Přesto, že to všichni vědí, je stále mnoho řidičů, kteří se při řízení věnují svým mobilním telefonům. Zprostředkované následky takové nepozornosti za volantem zažili na vlastní kůži návštěvníci kina v Honkongu a zůstali doslova v šoku, uvedl server The Daily Mail.

Varovná reklama diváky šokovalaVideo: Volkswagen

 
Článek

Varovnou reklamu zhlédli před samotným filmem nic netušící návštěvníci kina MCL v Hongkongu. Na plátně chvíli sledovali ubíhající silnici před vozem z pohledu řidiče.

Kinosál byl přitom vybaven technologií, která umožňuje poslat hromadnou SMS zprávu všem přítomným najednou. Což se také stalo. V jednu chvíli tak všem divákům píply jejich mobily.

V okamžiku, kdy je začali hledat a zprávy otevírat, a tudíž přestali koukat na plátno jako řidič za volantem na vozovku, auto v reklamě v plné rychlosti nabouralo. Tak, jako se to stává ve skutečnosti na silnicích.

Podobné reklamy, upozorňující na nebezpečí esemeskování během řízení, bývají velmi často dost drastické. Realita však bývá ještě mnohem tvrdší.

Řídíš, esemeskuješ, zaplatíš - varuje kampaň proti psaní textovek za volantem

Reklama

Výběr článků

Načítám