Hlavní obsah

Batole viselo z balkónu v pátém patře, matka spala

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrůzostrašné okamžiky prožívali lidé v brazilském městě Vila Velha, když spatřili batole na kraji zábradlí balkónu v pátém patře obytného domu. Jeho matka podle dostupných informací spala. Nakonec ho zachránil muž, který rychle vběhl do budovy a dostal se až do bytu, uvedla o sobotním incidentu brazilská média.

BEZ KOMENTÁŘE: Malý chlapec vylezl na zábradlí balkónu

 
Článek

Zatímco někteří se vydali na pomoc, jiní stáli pod balkónem a situaci si natáčeli na mobilní telefony. V pozadí je dokonce slyšet i smích některých přihlížejících.

Předpokládá se, že chlapec se dostal na římsu přes židli, která byla na balkóně. Pod ním na zemi stál muž, který byl připraven pokusit se ho zachytit, ale nebylo to třeba. Dalším zachráncům se totiž podařilo dostat do bytu.

„Když jsme ho viděli, jak tam visí, bez váhání jsme se rozběhli. Dveře do bytu byly otevřené, ty na balkón pak zavřené. Chlapcova matka spala,“ řekl Bruno Teixeira, který batole sundal.

Chlapec neutrpěl při více než minutu trvajícím incidentu žádná zranění. Případ začala vyšetřovat policie.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám