Hlavní obsah

Dva muže málem smetlo tornádo, místo útěku natočili video

Severní Dakota

Dva dobrodruzi v americké Severní Dakotě pořídili video, které je skoro stálo život. Pouze několik metrů je dělilo od hrozivého a ničivého tornáda, které poté zdemolovalo celý tábor a zranilo celkem devět lidí. Mužům se tornádo však nečekaně vyhnulo.

BEZ KOMENTÁŘE: Dva muže málem smetlo tornádo, místo útěku natočili video

 
Článek

Většina lidí, kteří před sebou spatří ničivé tornádo, se dá bez váhání na útěk. Dva muži, kteří v oblasti Severní Dakoty pracují na ropných plošinách, se rozhodli být za hrdiny a natočili tornádo z až nebezpečné blízkosti.

Muži strávili natočením snímku skoro tři minuty a v těsné blízkosti zachytili, jak tornádo udeřilo přímo na jejich tábor a ničí vše, co mu stojí v cestě. Záběry také ukazují, že z tornáda muži nejsou vůbec vystrašení, naopak se smějí a pohodlně sedí ve svém autě.

Těžko říci, zda si takto počínali ze zoufalství, či strachu, ale překvapivě je jejich rozhodnutí nakonec vůbec neohrozilo. A to ani ve chvíli, kdy tornádo prošlo téměř kolem nich.

Tímto nebezpečným kouskem dost riskovali, protože směr tornáda se může v každém okamžiku změnit. Tornádo nakonec kompletně zničilo jejich tábor a zranilo celkem devět lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám