Hlavní obsah

Mladík strávil čtyři roky přípravou dokonalého překvapení pro svou milou

Novinky, vps

Jack Hyer z americké Montany šel před čtyřmi lety na rande se svou tehdejší spolužačkou z univerzity Rebeccou Strellnauerovou. Šlo to tak dobře, že si ihned po schůzce napsal do deníku, že si ji jednou vezme. Myslel to vážně, protože před týdnem ji opravdu požádal o ruku, a to opravdu stylově.

Na žádosti o ruku pracoval mladík čtyři roky

 
Článek

Šestadvacetiletý Hyer věděl, že během studia mezinárodního obchodu bude hodně cestovat, a tak si řekl, že by toho mohl využít k vytvoření něčeho speciálního. Zamilovaný mladík proto začal už tehdy pro svou lásku natáčet video, jež jí plánoval pustit v den, kdy ji požádá o ruku.

V každé z 26 navštívených zemích se nechal kamarády natočit při zpěvu písně I’m Gonna Be (500 miles) od skotské skupiny The Proclaimers. Z každého videa vybral úryvek a narouboval na něj zmíněnou píseň, která pojednává o romantické lásce oddělené velkou vzdáleností, což bylo přesně to, co na cestách prožíval.

Hyer si na videu dal záležet, nechal se natočit například před Angkor Vatem v Kambodži nebo na Velké čínské zdi. Během pobytu v Africe natočil i Rebeccu, která tehdy neměla nejmenší tušení, čeho bude součástí.

Předminulý týden oba dva odpromovali na University of Montana a při velké rodinné oslavě se naskytla ideální příležitost, jak celé dílo prezentovat. Hyer všem řekl, že chce ukázat fotky z promoce, místo toho ale pustil své video.

„Zažil jsem mnoho dobrodružství. Jel jsem na slonovi, velbloudovi, byl jsem v nejnižším místě na Zemi a dostal jsem se na pár z těch nejvyšších. Ale to největší dobrodružství je láska k Rebecce,“ řekl Američan po zhlédnutí videa.

Jeho partnerka vypadala ohromeně, a když Jack vše vysvětlil a vytasil se s prstenem, ani na moment neváhala a řekla ano.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám