Hlavní obsah

Policista doporučil zavolat do restaurace vymítače duchů

– Cascade
Novinky, jky

Že jsou paranormální jevy hlášeny z budov starých několik staletí, to není nic zas až tak neobvyklého, a díky moderním komunikačním technologiím k nám takové záběry doputují obratem i z druhého konce světa. Co když se ale začnou dít podivné věci v americké restauraci ve městě Cascade, která stojí teprve tři roky? Kde má člověk hledat vysvětlení pak?

BEZ KOMENTÁŘE: Podivné jevy v americké restauraci

 
Článek

V restauraci Chuck & Edna's Maid-Rite v americkém Cascade natočili během posledního měsíce hned dva podivné jevy, které si majitelé Chuck a Edna nedokážou vysvětlit. Majitel Pat Orr tvrdí, že bezpečnostní kamery zachytily 14. a 19. dubna něco, co se příčí rozumu. Když zavolal policistu s dotazem, zda může prošetřit, co se to na videích událo, strážce zákona mu řekl, že to je spíš případ pro vymítače duchů.

Dne 14. dubna se kolem šesté hodiny večer objevila na záběrech bezpečnostní kamery nad dřezem podivná rozmazaná šmouha, která podle některých vypadá jako stín. Pohybovala se sekaně, nikoliv plynule. Není možné vysvětlit, oč šlo, nejpravděpodobnějším vysvětlením se však zdá být to, že na čočce kamery přistál nějaký brouk.

Stín to však podle Orra nemůže být určitě. „Na podlaze nejde udělat žádný stín vzhledem k těm světlům, která jsou všude kolem,” tvrdí Orr, který požádal o pomoc místního policejního náčelníka Freda Heima.

Vymítače duchů skutečně zavolal

„Nemohu vám říci, co jsem viděl. Byla to nějaká rozmazaná věc, možná nohy hmyzu, ale opravdu nevím. Může to být i nějak spojené s duchy, to se prostě nedá říct,” řekl Heim, který sám v duchy nevěří.

„Orr se mě dotázal, zda podobné věci vyšetřujeme, ale v zásadě jsem mu odvětil to, že by měl zavolat spíš vymítače duchů,” dodal.

Orr tvrdí, že jeho zaměstnanci už dříve příležitostně hlásili divné jevy během uplynulých tří let, ale teprve nyní se podařilo něco zachytit na kameru. A hned pět dní poté, 19. dubna v 9:49 ráno, doslova vyletěl komínek šálků a trefil jednoho ze zaměstnanců, který připravoval jídlo. I proto nakonec povolal do hry vymítače duchů z Iowy. A výsledek? Zatím zavládl v restauraci klid...

Anketa

Věříte, že paranormální jevy mohou mít nějakou nadpřirozenou a vědecky nevysvětlitelnou příčinu?
Ano
70,3 %
Ne
29,7 %
Celkem hlasovalo 2878 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám