Hlavní obsah

Chtěl se předvést při parkování lamborghini. Nedopadlo to dobře

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádnou ostudu si uřízl minulý týden zaměstnanec pětihvězdičkového Hotel de Paris v Monte Carlu. Po zaparkování supersportovního automobilu Lamborghini Aventador se chtěl předvést vytočením motoru do vysokých otáček, ale neuvědomil si, že má zařazenou jedničku a naboural do projíždějícího vozu.

BEZ KOMENTÁŘE: Nechat zaparkovat lamborghini hotelovým zřízencem se majiteli vozu vymstilo

 
Článek

Couvat při parkování s takto širokým vozem, který má navíc dozadu poměrně omezený výhled, určitě nebylo jednoduché. Je tak možná pochopitelné, že si hotelový zaměstnanec chtěl na oslavu prohrábnout plyn a vychutnat si zvuk dvanáctiválce.

Neměl však zařazený neutrál, a tak vůz vystřelil vpřed a střetl se s projíždějícím SUV.

Lamborghini do druhého vozu v podstatě jen ťuklo a přední nárazník nebyl tak výrazně poškozen, vzhledem k ceně auta, která startuje někde kolem osmi miliónů, ale škoda zanedbatelná rozhodně nebude.

Nešikovný řidič si navíc uřízl pořádnou ostudu, protože jak už tomu v Monaku bývá, luxusní automobil si natáčeli na mobilní telefony turisté.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám