Hlavní obsah

Muž vyhrál v loterii třikrát během tří týdnů

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Christopher Kaelin z Chicaga vyhrál v loterii, a to ne jednou, ani dvakrát, ale rovnou třikrát. Jeho štěstí je ještě neuvěřitelnější, všechny výhry se mu totiž přihodily v rozmezí pouhých tří týdnů. Celkem si přišel na 276 tisíc dolarů (5,5 miliónu korun).

Foto: Illinois Lottery

Trojnásobný výherce Christopher Kaelin

Článek

Jednatřicetiletý příležitostný sázkař nejprve na začátku dubna vyhrál 25 tisíc dolarů v Lottu společnosti Illinois Lottery.

„Se snoubenkou jsme byli nadšení, že jsem vyhrál, tak jsme si zašli na večeři. Po ní jsme se zastavili na benzínce, kde jsem si koupil los, na který jsem vyhrál tisíc dolarů,“ řekl Američan serveru stanice NBC Chicago.

O týden později se zastavil ve stejném novinovém stánku, kde si pořídil první tiket, a koupil si další. Po návratu do kanceláře zjistil, že vyhrál dalších 25 tisíc dolarů. Když si ale jel vybrat výhru, zjistil, že tiket špatně přečetl. Ve skutečnosti si totiž přišel na 250 tisíc dolarů (pět miliónů korun).

Je rád, že nevyhrál tolik

Mluvčí loterijní společnosti Mike Lang pro server Huffington Post uvedl, že za téměř 25 let, co u firmy pracuje, trojnásobného výherce nezažil.

Oproti výhercům astronomických jackpotů s hodnotou desítek miliónů dolarů jsou Kaelinovy výhry skromnější, ale Američan nelituje. Je rád, že ho alespoň nebudou obtěžovat lidé s žádostí o půjčku.

Sám plánuje za získané peníze splatit studentskou půjčku, koupit dům, zaplatit svatbu a ušetřit něco pro svou dcerku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám