Hlavní obsah

Fotbalovým stadiónem se prohnala přízračná silueta

Novinky, vps
La Paz

Novou duchařskou záhadou se může pochlubit latinskoamerická Bolívie. Přírůstkem do sbírky tajemných videí je záběr sportovního kanálu Fox Sports ze zápasu mezi týmy The Strongest a Defensor Sporting na stadiónu Hernanda Silese v bolivijském hlavním městě La Paz.

BEZ KOMENTÁŘE: Mezi sedadly na stadionu se pohyboval zvláštní stín

 
Článek

Lidská silueta na záběrech sportovního kanálu ze čtvrtečního fotbalového zápasu vyvolala mnoho diskuzí nejen v Bolívii, ale po celém světě. Ti znalí poměrů na stadiónu uvádějí, že rozhodně nemohlo jít o běžícího člověka. Jeho pohyb je příliš plynulý a hlavně prostor mezi sedačkami je tak stísněný, že v něm dost dobře běžet ani nejde.

Pozorní diváci pak dodávají, že lidé na stadiónu, kteří seděli postavě v cestě, si vůbec nepovšimli, že se kolem nich něco mihnulo. Jiní pak podotýkají, že je na záběru ke spatření ještě jedna podobná postava.

Není to poprvé

Rozhodně však nejsou o nadpřirozeném úkazu přesvědčeni všichni. Jedni tvrdí, že jde pouze o nějaký odraz, zatímco druzí mají za to, že mohlo jít jen o stín jednoho z hráčů na hřišti.

Není to však poprvé, co se něco takového na nejstarším stadiónu v bolivijském hlavním městě stalo. Doposud nevysvětlených úkazů se tam podle australského zpravodajského kanálu 9News odehrálo v minulosti už několik.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám