Hlavní obsah

Nastražili kameru na vandala. Výsledek je šokoval

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatele britské vesničky Brampton trápil posledních šest měsíců neznámý vandal, který jim ničil pneumatiky u jejich automobilů. Jeden z nich si proto pořídil bezpečnostní kameru a namířil ji na svůj vůz. Kamera vandala opravdu zachytila, jeho identita ale všechny šokovala. Byl jím totiž pes.

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamera zachytila překvapivého vandala

 
Článek

Za propíchnuté pneumatiky je zodpovědná border kolie jménem Jess, která je prokousávala během svých každodenních procházek. Celkem se ví o více než deseti poškozených automobilech.

„Lidé psa viděli, jak se pohybuje u aut, ale mysleli si, že pneumatiky jen očichává. Až při podrobnějším zkoumání se ukázalo, že do nich kouše,“ řekl serveru BBC konstábl Simon Amos. Policie kontaktovala majitelku psa, která neměla nejmenší ponětí, co její mazlíček prováděl, a dohodla se s ní, že odteď bude Jess venku vždy na vodítku.

„Víme, že tu můžou být další obyvatelé, kteří škodu nenahlásili. Chceme je ujistit, že pachatel byl identifikován a snad i zastaven,“ dodal policista.

BEZ KOMENTÁŘE: Zlodějský kocour ukradl sousedům přes sto kusů oblečeníVideo: vimeo.com

Britská média v souvislosti s řáděním kolie Jess připomněla jiný případ, kdy se zvíře projevilo jako kriminální živel. Byl jím kocour Denis, který kradl lidem ze sousedství oblečení a také hračky. Během 18 měsíců se mu podařilo nashromáždit více než 100 trofejí. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám