Hlavní obsah

Kamera zachytila neidentifikovaný zvuk a pohyb v nočním hotelu

Skupina amerických lovců duchů je přesvědčena, že se jim podařilo zaznamenat přítomnost ducha. Událost se stala v jednom z nočních hotelů a byla zaznamenána pomocí kamery s nočním viděním a nahrávacího zařízení.

Neznámé zvuky a pohyby v hotelu

 
Článek

Podle majitelky hotelu Shannon McCormickové se neznámý objekt objevil v místnosti se zásobami, doprovázený neznámým zvukem. To byl pro majitelku první důvod pro povolání lovců duchů.

„Byla jsem dole v přízemí, když sem slyšela zvláštní zvuk. Několik hodin poté slyšel můj pětiletý syn dívčí šepot a viděl i její siluetu,“ popsala setkání paní McCormicková.

Podle jedno z lovců duchů Roberta McCaffreye, kterým se později podařilo neznámý objekt a zvuk zachytit, jde o opravdové setkání s duchem a je potřeba objekt dlouhodobě sledovat a shromažďovat další důkazy.

Podle odborníků a většiny veřejnosti se ovšem jedná o pouhou propagandu hotelu založeného v roce 1748 a jedinou zajímavostí je fakt, že jedním z návštěvníků byl i americký prezident George Washington.

Minulý měsíc byla zaznamenána přítomnost ducha v obchodě v britském Gilfordu. V momentě, kdy prodavačka opustila místnost, se vznesla a spadla na zem skleněná nádoba, aniž by do ní kdokoli strčil.

Duch v obchodě. Bezpečnostní kamera zachytila rozbití skleněné nádoby

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám