Hlavní obsah

Pes se stará o hejno kuřátek

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklé přátelství vzniklo v Los Angeles mezi zlatým retrívrem a hejnem kuřátek. Ptáci, které by pes jménem Champ mohl lehce zašlápnout, se k velkému kamarádovi bez obav tisknou a nechají se olizovat. Retrívrova panička tím demonstruje mírnou povahu svého mazlíčka.

BEZ KOMENTÁŘE: Retrívr Champ a kuřátka

 
Článek

Champ vypadá jako dokonalý kliďas, ale má za sebou i divočejší léta. K jeho současnému stavu vedla dlouhá cesta.

„Před lety mi v domě uletěl papoušek a Champ ho pro mě chytil. Výsledkem byla návštěva veterináře a pár stehů pro toho ubohého ptáka. S léty tréninku a rostoucí důvěrou tu ale dnes je (Champ) s malými kuřátky,“ vysvětlila majitelka psa Candice Sedighanová.

Jednadvacetiletá Američanka svého psa ráda fotí a s kuřátky nejsou výjimkou ani fotky, kdy malí ptáci stojí na hlavě psa. Ten se samozřejmě ani nehne. Jakmile si pak lehne, kuřátka ho okamžitě obklopí.

„Kuřátka se ráda zavrtají do jeho kožichu, aby se zahřála,“ dodala Sedighanová.

Reklama

Související témata:

Související články

Slonici a labradorku pojí bizarní vztah

Nikdo neočekával, že se ze setkání sloní a psí samičky vyvine něco jako přátelství. I přesto jsou slonice Bubbles a labradorka Bella nerozlučné kamarádky. Co...

Výběr článků

Načítám