Hlavní obsah

Manželé potřetí během dvou týdnů vyhráli v loterii

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli potřebujete trochu štěstí, zajeďte si do Virginie za manželi Calvinem a Zaterou Spencerovými. Ti ho totiž mají evidentně na rozdávání. Již potřetí vyhráli v loterii a stihli to za jen těžko uvěřitelných 15 dní.

Foto: Virginia Lottery

Manželé Spencerovi si přebírají výhru.

Článek

Podle stránek společnosti Virginia Lottery ulovili Spencerovi první výhru 12. března při losování hry Powerball. Na konto si připsali rovný milión dolarů (20 miliónů korun).

O dva týdny později Calvin Spencer vyhrál 50 tisíc dolarů (milión Kč), když posbíral 10 vítězných stíracích losů. Hned den poté vysadil manželku na schůzce a šel si koupit další stírací los, tentokrát hry Extravaganza. A čekal na něj znovu milión dolarů.

U třetí výhry si mohli manželé vybrat, zda si nechají vyplatit celý milión během 30 let, nebo si se srážkou vyberou všechny peníze. Zvolili druhou možnost a před zdaněním tak dostali 681 tisíc dolarů.

Spencerovi zřejmě nemají dost, protože když si přebírali poslední výhru, prohlásili, že třetí výhrou rozhodně neskončili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám