Hlavní obsah

Vodítko zaseknuté ve dveřích výtahu se pro psa změnilo v oprátku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanada

Nepříjemnou a velice nebezpečnou situaci začátkem března zažila pětadvacetiletá Kanaďanka, když v Torontu nastoupila se svými dvěma psy do výtahu a nevšimla si, že vodítko jednoho z nich se zaseklo mezi dveřmi. V tu chvíli se výtah rozjel a psa to okamžitě vymrštilo do vzduchu. Následující video je varováním pro všechny pejskaře.

Puštěné vodítko pro psa se ve výtahu změnilo v oprátku

 
Článek

Vodítko zaseknuté ve dveřích výtahu padesátikilovou fenku rotvajlera jménem Vado málem uškrtilo, napsal kanadský deník Toronto Sun.

Její majitelka Tamara Seibertová se snažila zvíře okamžitě vyprostit, ale to se jí ani po několika pokusech nepodařilo. Dokázala však rychle zareagovat, psa nadzvednout a po pár vteřinách výtah zastavit, aby nedošlo k nejhoršímu.

Ze zážitku byla žena viditelně velice otřesená. Šokovaná a lehce zraněná sbalila okamžitě zbytek svých věcí a rychle zmizela.

Tato událost naštěstí nedopadla tragicky, video je však varováním pro všechny pejskaře, kteří by měli být v terénu více ostražití.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám