Hlavní obsah

Žena našla svou matku, která ji před 27 lety nechala ve fastfoodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmadvacetileté Američance Katheryn Deprillové se za pouhé tři týdny podařilo objevit svou matku, která ji hned po narození opustila na toaletách jedné restaurace rychlého občerstvení. Poprvé se ženy setkaly v pondělí, a když se Katheryn, známá jako Burger King Baby, dozvěděla, v jak těžké situaci se tehdy její biologická matka nacházela, její čin jí prý odpustila, uvedla agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Američanka Katheryn Deprillová

Článek

Američanka začala se svým intenzivním pátráním až letos 2. března, kdy na síť Facebook vyvěsila fotografii, na které držela nápis: „Hledám svou biologickou matku... Opustila mě na toaletách v Burger Kingu v Allentownu, když mi bylo jen pár hodin. Pomozte mi ji najít tím, že budete sdílet tuto informaci.“

Zpráva se po internetu rychle šířila a o pátrání informovala i mnohá americká média. Tak se dostala až ke Katherynině skutečné matce, která se vydala za právníkem Johnem Waldronem, jenž zorganizoval schůzku.

Američanka se podle agentury AP svěřila, že cítila „čistou radost“, když se s ženou, která ji porodila, poprvé uviděla. Jsou si prý velmi podobné. „Bylo to, jako bych se dívala do zrcadla,“ uvedla Deprillová, nyní již sama matka tří dětí. „Objaly jsme se. Na toto objetí jsem čekala 27 let. Tím se prolomily ledy,“ dodala. Povídaly si prý celkem čtyři hodiny, vyměnily si vzájemně kontakty a chtějí se opět setkat.

Odpustila jí 

Katheryn odmítla komentovat okolnosti svého narození a důvody, proč ji matka opustila. Jak ale popsal advokát John Waldron, její matce bylo tehdy šestnáct let, byla znásilněna a otěhotněla. Své těhotenství tajila před rodiči, a když porodila doma ve svém pokoji, řekla si, že s dítětem nemůže jít do nemocnice, protože tím by se vše prozradilo.

Deprillová přišla na setkání i se svou adoptivní matkou a sedmiměsíčním synem Jacksonem.

„Bylo to jedno z nejdojemnějších, nejradostnějších a nejvíce vzrušujících setkání, jaké jsem kdy viděl,“ popsal právník Waldron. Jak Katheryn uvedla, její biologická matka jí několikrát zopakovala, že svého kroku lituje. „Odpustila jsem jí,“ dodala dcera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám