Hlavní obsah

Umírající stařenka svým smyslem pro humor učarovala celému světu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indiana

Přesto, že je osmdesátiletá Američanka Betty Simsponová tak říkajíc na smrtelné posteli, neztrácí humor a dobrou náladu. Její pravnuk ji natočil, jak tancuje, a videa umístil na sociální síť. Ze stařenky se okamžitě stala celebrita, která má statisíce fanoušků po celém světě, informoval server UPI.

BEZ KOMENTÁŘE: I když je na smrtelné posteli, neztrácí stařenka smysl pro humor

 
Článek

Ženě z Indiany lékaři minulý rok diagnostikovali rakovinu plic. Její osmnáctiletý pravnuk Zach Belden jí vytvořil profil na sociální síti, aby mohla být v kontaktu se svou rodinou a blízkými přáteli. Optimistická stařenka má téměř čtvrt miliónu fanoušků.

“Strašně moc mě miluje, proto to udělal. Nechce o mě přijít a je na mě velmi hodný,” uvedla o svém pravnukovi Simpsonová pro ABC News. A věří, že se její příznivci od ní přiučí něčemu dobrému. “Jsem tady už 80 let, možná si ze mě vezmou něco dobrého.”

A obdivovatele už má i mezi populárními osobnostmi. Poté, co se na internetu objevil záznam, jak tancuje na skladbu Happy, se k jejím fanouškům přidal i interpret zmiňované písně Pharell Williams, napsal server New York Daily News.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám