Hlavní obsah

Krajta slupla psa, jeho majitelé se tomu zasmáli

Novinky, vps

Nepříjemné překvapení čekalo tento týden na manželský pár z australského Queenslandu. Jejich malého psa totiž sežrala krajta. Manželé ale vzali situaci s klidem. Když hada odchytili, dokonce se i smáli, informoval australský server Daily Mercury.

BEZ KOMENTÁŘE: Majitelé psa si ze smutné situace nedělali těžkou hlavu

 
Článek

Michelle Griggsová tušila, že se děje něco podezřelého, když slyšela svého křížence shih-tzu, jak hlasitě štěká před domem. Poslala manžela, ať se jde podívat, co se stalo, a po chvíli vyrazila sama ven.

„Stála jsem venku na terase, kde máme ve velkých květináčích kytky. Podívala jsem se dolů a u svých nohou jsem spatřila hada,“ řekla Griggsová.

Australanka je na hady zvyklá, už ji připravili o mnoho slepic, které chová. Na psa si však nikdy netroufli.

Zatímco její děti byly ze ztráty psa, kterého rodina dostala jako dárek, zoufalé, Griggsová s manželem si s tím hlavu nelámali. Když dávali hada do přepravky, dokonce se zasmáli.

„Byla jsem velmi klidná, stresové situace zvládám. Na tomto pozemku žiji od pěti let a na chytání hadů jsem zvyklá už od mala,“ dodala žena.

Během jednoho týdne je to už druhý případ, kdy v Austrálii sežrala krajta psa. Minulý týden jeden z těchto hadů pozřel čivavu přímo v její boudě v Novém Jižním Walesu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám