Hlavní obsah

Vtipálkovi se podařilo nemožné: Rozesmál člena královské gardy

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příslušníci hradních či královských stráží po celém světě jsou známi tím, že dokážou odolat turistům, kteří se je snaží rozptýlit či rozesmát. Někdy se ale přece jen podaří narušit jejich soustředění, jak to dokázal jeden americký turista před Buckinghamským palácem v Londýně.

Turistovi se povedlo rozesmát gardistu před Buckinghamským palácem

 
Článek

Turista podporován svými kamarády si stoupl vedle příslušníka stráže a začal se svým vystoupením. Gardista nejprve bez hnutí směřoval svůj zrak do prázdna, po chvilce ho však vtípky začaly rozrušovat.

Američan, který je stejně jako jeho přátelé ortodoxním židem, mluvil o tom, že gardistu zná už 30 let. Ve škole prý byl tichý, četl si knihy a komunikoval jen kýváním hlavy. V ten moment už strážnému cukaly koutky a měl problém zachovat si vážnou tvář.

Vrchol přišel ve chvíli, kdy turista, jehož přátelé oslovovali jako Yankela, začal tvrdit, že gardistu každý den vyzvedávala ze školy jeho matka, a to až do jeho 20 let. Voják už nedokázal skrýt své emoce a začal se smát, čímž udělal skupince obrovskou radost a konečně se jí zbavil.

Reklama

Výběr článků

Načítám