Hlavní obsah

Vzhledem posedlá dvojčata se dělí o vše, postel, plastiky a nyní i o přítele

Perth

Australanky Anna a Lucy jsou díky svému vzhledu a postoji k životu asi nejslavnějšími dvojčaty ve své zemi a nejen v ní. Dívky, které se narodily pouhou minutu od sebe, sdílí od narození vše. Chodily do stejné školky, základní školy, střední i vysoké školy. Mají stejnou práci, auto, účet na sociální síti a nově i přítele.

Dvojčata sdílejí vše spolu od narození

 
Článek

Osmadvacetileté dívky pocházející z australského Perthu spolu tráví všechen volný i pracovní čas. Žijí v jednom domě, spí ve stejném pokoji a na společné posteli. I přesto, že obě měly své vlastní vztahy, obvykle se jednalo o bratry nebo nejlepší přátele.

Dvojčata však svůj společný život posunula o další pomyslnou příčku. A to vztahem s jedním mužem. Život ve třech jim podle vlastních slov zcela vyhovuje. Jejich příteli, elektrikáři Benu Byrneovi, nejspíš také.

„V tuto chvíli máme vztah ve třech, a tak sdílíme opravdu všechno. Nepřijde nám to divné. Popravdě, každý kluk by chtěl mít dvě přítelkyně,“ myslí si Lucy.

I přes fakt, že jsou si setry podobné jako vejce vejci, pravidelně podstupují nejrůznější plastické operace, aby svou podobu a těla ještě vylepšily. Společně si nechaly upravit rty, falešné obočí a prsa.

To vše za cenu v přepočtu 4 290 000 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám