Hlavní obsah

Pokladní v bance se vysmála lupiči se sekáčkem

Novinky, vps

Bizarní scénka se odehrála před pár dny v jedné bance v čínské Šanghaji. K pokladní přepážce tam přišel muž a jen tak mimochodem o sklo opřel asi dvaceticentimetrový sekáček. Pokladní, která si byla dobře vědoma, že je chráněna, se mu jen smála. Muže, jenž je podle čínských médií duševně nemocný, po chvíli zpacifikovala ostraha.

BEZ KOMENTÁŘE: Pokladní se vysmála lupiči se sekáčkemVideo: LiveLeak.com

 
Článek

„Lupič“ v modré bundě v poklidu stál u přepážky a místo výhrůžek či požadavku na peníze vytáhl mobil a začal telefonovat. Žena, která se od pokladny právě chystala odejít, jen nevěřícně zírala, co se to děje. Rychle popadla svou tašku a odeběhla pryč.

Pokladní předvedla úplně jinou reakci, když se otočila na své kolegy a pobaveně jim na lupiče ukazovala, jako kdyby se jednalo o velký vtip.

Lupiče, který vůbec nevnímal své okolí, lehce odzbrojila ostraha banky. Poté ho předala policii. Jeho další osud není znám.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bizarní bankovní přepadeníVideo: Reuters

K o poznání komičtější scénce došlo minulý týden v bance v americkém Marylandu. Bezpečnostní kamera tam zachytila lupiče, jak rozsypal ukořistěné bankovky a poté se je neobratně snažil naložit do deštníku. Při následném útěku navíc podklouzl na ledu a policie ho dostihla. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám