Hlavní obsah

Štědrý popelář překvapil pětiletého autistu, který ho pravidelně pozoroval

Novinky, fis

Pětiletý Daniel Mulligan z kalifornského Ojai s oblibou sleduje popelářský vůz, jak sváží odpad. Pravidelně stojí před domem a celý proces pozoruje znovu a znovu. Minulý týden však běžnou rutinu přerušil dobrosrdečný popelář, který se chlapce trpícího autismem rozhodl potěšit dárkem.

Popelář potěšil pětiletého chlapce

 
Článek

Tak jako pokaždé se malý Daniel díval na obří zelenobílé popelářské auto, jak v něm mizí v popelnicích nahromaděný odpad. Místo toho, aby po dokončení práce odjel, však popelář Manuel Sanchez otevřel dveře vozu a zeptal se Danielovy matky, jestli chlapci může věnovat dárek.

Překvapená Robin Newbergerová souhlasila a pobídla syna, aby šel blíž k vozu. Sanchez vzápětí vystoupil a nesmělému chlapci dal do rukou igelitovou tašku s krabicí. V té Daniel objevil plastové popelářské auto.

Téměř dojatí rodiče Sanchezovi srdečně děkovali. Chlapcova matka se následně o natočené video podělila s organizací Autism Speaks zaměřenou na lidi postižené autismem. Organizace dojemné video v polovině minulého týdne uveřejnila na internetu. Velmi rychle ho zhlédly statisíce lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám