Hlavní obsah

Olympijská sáňkařka se v Soči ptá: Na chodbě mého hotelu je vlk?

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O bídné kvalitě hotelů v Soči toho bylo napsáno hodně, ale zřejmě ještě ne úplně všechno. Pozdvižení totiž vzbudila americká sáňkařka Kate Hansenová, která ze svého hotelového pokoje natočila psovitou šelmu, jak se klidně prochází po chodbě. Jednadvacetiletá sportovkyně si myslí, že se jednalo o vlka. Může mít pravdu?

BEZ KOMENTÁŘE: Natočila americká sáňkařka opravdu vlka?

 
Článek

„Jsem si docela jistá, že tohle je vlk procházející se po chodbě hotelu v Soči,“ napsala Američanka v komentáři k videu, na nějž ve čtvrtek upozornila na svém twitterovém účtu.

Zvíře natáčela ze svého pokoje, dveře otevřela jen tak, aby mohla situaci zachytit na svůj mobilní telefon.

Krátké video začalo rychle kolovat na sociálních sítích, kde mnoho uživatelů zpochybňovalo, zda se opravdu jedná o vlka. Ze záběrů nelze mnoho poznat, skeptici se proto opírají hlavně o velký počet zatoulaných psů, které jsou v Soči. Nějaký ten kříženec vypadající jako vlk by se tak mezi nimi objevit mohl.

Potvrdit ani vyvrátit, zda se opravdu jedná o vlka, nedokázal na dotaz Novinek ani Pavel Brandl, který je největším odborníkem na šelmy v pražské zoologické zahradě. Situaci jen glosoval poznámkou, že vlci chodí po chodbách domů jen v pohádce o Červené karkulce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám