Hlavní obsah

Chlapec neměl koho pozvat na narozeniny, teď mu přejí milióny lidí

Novinky, vps

Desetiletý Colin z amerického Michiganu si nedávno při plánování oslavy narozenin povzdechl, že ji stejně nemá cenu pořádat, protože je bez přátel a nikdo by nepřišel. Matka chlapce, který trpí poruchou podobnou Aspergerovu syndromu, tak vzala věci do svých rukou. A začaly se dít věci.

Zdravici s přáním k narozeninám poslali Colinovi například policisté až z TexasuVideo: Rosenberg Police Department

 
Článek

Colinova matka Jennifer se svému synovi rozhodla ukázat, že na něm lidem záleží, a 2. února mu založila na Facebooku stránku „Happy Birthday, Colin“.

Během prvních devíti dní ji „olajkovalo“ 40 tisíc lidí, což byl nečekaný úspěch, protože Jennifer čekala jen asi 50 odpovědí od rodiny a přátel. Poté však vše nabralo nečekané obrátky. Příběhu si všimla média a během 24 hodin se počet lajků vyšplhal na milión. V době publikace tohoto článku už jich byly téměř dva milióny.

Všechno nejlepší k narozeninám přejí studentky z univerzity v IndianěVideo: Alpha Xi Delta IU

Colinovi posílají lidé z celého světa přání a přejí mu všechno nejlepší k jedenáctým narozeninám, které oslaví 9. března.

Chlapec, který má vzhledem ke své poruše problémy skamarádit se s ostatními dětmi, zatím nic netuší. Jeho matka chce udržet vše v tajnosti až do dne jeho narozenin a ukázat mu, kolik lidí mu popřálo. Pokud se jí to podaří, čeká Colina opravdu velké překvapení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám