Hlavní obsah

Žena objala mrtvého partnera a zemřela žalem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V bytě ve francouzském Bordeaux se našel objímající se mrtvý pár. Podle lékařů jako první zemřel v posteli muž, stará žena pak umřela žalem nad ztrátou mnohem mladšího partnera.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Případ vzbudil pozornost i proto, že se jednalo o atypickou zamilovanou dvojici. Elisabeth Devidasové bylo 94 let a se svým pětapadesátiletým partnerem Didierem Delavigneou žila pět let od chvíle, kdy ho jako bezdomovce našla na ulici a vzala ho k sobě domů.

Vztah muži prospěl. Když byl bezdomovcem, páchnul vínem na vzdálenost deseti metrů, řekl domovník domu Heri Rananaivoson. „Viděl jsem, jak se změnil. Přestal smrdět alkoholem. Vypadal dobře,“ citoval domovníka server BBC. Netradiční pár se při procházkách ulicemi držel za ruce.

Devidasová nebyla podle sousedky Nicole obyčejná žena, byla velmi svobodomyslná a sebevědomá.

„Když si toho chlapa vzala domů, tak věděla, co si lidé povídají za jejími zády. Kašlala na to. Nedbala na zlomyslné jazyky. Byla připravena jim říct, že je to její milý, no a co má být,“ říká sousedka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám