Hlavní obsah

Lena z Tatu se vydává na sólovou dráhu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Těhotenství Julie Volkovové, členky ruského dívčího dua Tatu, moc nepotěšilo nového producenta skupiny Borise Lenskoma. Narušilo totiž jeho plány, že Julie a její kolegyně z dua Lena Katina začnou co nejdříve natáčet zbrusu nové album.

Článek

Lena Katina, která kategoricky odmítla možnost hledat si k sobě jinou zpěvačku, se rozhodla využít nucené pauzy k tomu, že se svým otcem, známým hudebníkem Sergejem Katinou, natočí sólovou desku.

Její otec je pevně přesvědčen, že Lena je schopna vystupovat samostatně. Nic proti novému projektu nemá ani společnost, která vlastní autorská práva na značku Tatu, samozřejmě s podmínkou, že Lena Katina nebude pod touto značkou vystupovat.

Otcem budoucího dítěte devatenáctileté Julie Volkovové je její čtyřiadvacetiletý přítel Paša Sidorov, který se profesionálně zabýval karate a nyní se věnuje obchodu. Pohlaví svého budoucího potomka rodiče buď ještě neznají, nebo se s tím veřejnosti nechtějí svěřovat.

Tatušky se nedávno rozešly se svým stvořitelem, producentem Ivanem Šapovalovem, který jejich světovou popularitu založil na předstíraném lesbickém postoji se zdůvodněním, že už dost pod jeho vedením trpěly. Nechtějí s ním mít do budoucna už nic společného.

Reklama

Související články

Julia Volkovová z Tatu podruhé otěhotněla

Julia Volkovová z ruské dívčí dvojice Tatu očekává narození dítěte. Sdělila, že tentokrát nepůjde na potrat. Devatenáctiletá zpěvačka totiž v minulosti musela...

Výběr článků

Načítám