Hlavní obsah

Auto přejelo při děsivé nehodě přes chlapce a jeho babičku

Novinky, vps

Hrozivě vypadající nehoda se stala v úterý v brazilském městě Anapolis. Zaparkovaný vůz, do něhož narazilo jiné auto a uvedlo ho tak do pohybu, tam přejel přes 56letou ženu a jejího pětiletého vnuka. Ač se to zdá ze záběrů bezpečnostní kamery neuvěřitelné, oba vyvázli z nehody jen s menšími zraněními, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Auto přejelo přes chlapce a jeho babičku, nic se jim nestaloVideo: Edilaine Barbara, Reuters

 
Článek

Kamera zachytila, jak černá toyota, která se předtím srazila na křižovatce s jiným autem, prudce narazila do zaparkovaného bílého volkswagenu. Ten se rozjel a smetl dvojici jdoucí po chodníku.

Přes chlapce jménem Joao Pedro přejelo auto oběma koly, ale hoch se překvapivě ihned zvedl a běžel na pomoc své babičce, kterou vůz srazil na zem.

Oba byli okamžitě převezeni do místní nemocnice. Po sérii vyšetření lékaři zjistili, že neutrpěli žádná vážná zranění. Druhý den byli propuštěni do domácího léčení.

„Odehrálo se to tak rychle. Snažila jsem se běžet na chodník, ale to auto nás naneštěstí trefilo. Byl to zázrak, že jsme přežili. Jsem si jistá, že nás ochránil bůh,“ řekla Vilma Teodoro do Nascimentová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám