Hlavní obsah

Sobecká kočka se mohla přetrhnout, aby měla všechny misky se žrádlem sama pro sebe

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jižní Korea

Sobeckost je vlastnost, která postihuje nejen lidi, ale i zvířata. Obzvlášť, pokud jde o žrádlo. A to i v případě, že jde o domácí mazlíčky, kteří se o přísun potravy nemusejí bát. Jedna jihokorejská kočka je dokonce tak lakomá, že nechtěla pustit druhou kočku ani k jedné ze tří misek, uvedl server metro.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Lakomá kočka chtěla mít všechny misky se žrádlem sama pro sebe

 
Článek

Lakomou kočku natočil při krmení její majitel koncem minulého roku. Na videozáznamu se objeví celkem tři zvířata a logicky také tři misky se žrádlem. Jenže tím veškerá logika končí. Nažrat se totiž povedlo jen rezavé kočce. Ta dělala vše pro to, aby všechna potrava zůstala jen jí.

Jedna z dalších koček, zřejmě po předchozích zkušenostech se sobeckou spolubydlící, boj předem vzdala a po chvilce váhání se „bez řečí” vzdálila. Druhá, bílo hnědá, se chtěla pustit do jídla, ale ať strčila čumák do kterékoliv misky, zrzek ji okamžitě odehnal. A to i přesto, že kvůli odhánění se sobecká kočka nemohla pořádně nažrat ani sama.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám