Hlavní obsah

Honička skončila nehodou, řidiči se do sebe pustili nožem a lopatou

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rusko

Komická honička se odehrála koncem minulého roku na silnici na východě Ruska. Rozzuřený řidič tam na jiného motoristu vystartoval s nožem v ruce. Ten se však nenechal zastrašit a na protivníka vyrazil s lopatou, informoval server dailymail.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Rozzuření řidiči na sebe vytáhli nůž a lopatuVideo: LiveLeak.com

 
Článek

K incidentu, který natočil nezúčastněný motorista ze svého vozu, došlo loni 29. prosince. Na zhruba čtyřminutovém záznamu je vidět, jak se řidič světlého automobilu z neznámého důvodu snaží zastavit a posléze i vytlačit tmavší vůz ze silnice.

V jednu chvíli mu zablokoval cestu a agresivní motorista vyskočil ven z auta, jeho „protivník“ mu ale ujel, a tak honička pokračovala dál. Nakonec však řidič světlého auta tmavší vůz vytlačil ze silnice do příkopu.

Agresor v tu chvíli vyběhl s nožem v ruce z auta a vrhl se za svou obětí. Nejdřív skočil na kapotu vozu, který zůstal stát v příkopu, přitom mu ale podklouzly nohy. Toho využil atakovaný řidič, vystoupil ven s lopatou a začal mlátit agresivního motoristu.

Muži si pak ještě chvíli něco vyříkávali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám