Hlavní obsah

Oživlý vánoční stromek děsil všechny, kteří se k němu přiblížili

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přejeme vám děsivé Vánoce – tak by se dal shrnout vtípek studentů střední školy v texaském městě Kilgore. Student převlečený za věrohodně vypadající vánoční stromek tam děsil, a v některých případech i bavil, studenty a zaměstnance školy, kteří se u něj fotili.

BEZ KOMENTÁŘE: Oživlý vánoční stromek vyděsil žáky i učitele v texaské škole

 
Článek

Nicnetušící „oběti“ se u stromku s radostí fotily. Myslely si totiž, že je studenti natáčí v rámci chystaného vánočního videa. Po chvíli ale na vlastní kůži poznaly svůj omyl.

Celou akci si nejvíce užil asi student Rowdy Cayce, který se skrýval uvnitř kostýmu. Po letech strávených ve škole mohl konečně alespoň trochu vrátit učitelům všechny neohlášené testy.

Natáčení videa zabralo dva dny, podle studentů se jednalo o jednoduchou záležitost. Překvapilo je proto, že se jejich počin okamžitě po zveřejnění stal velmi populárním a dostal se do mnoha amerických televizních pořadů.

„Tohle je pro Kilgore velmi vzrušující týden. Nejprve jsme se dostali do státního finále ve fotbale a teď i do televize,“ okomentovala video z minulé středy učitelka Cindy Edmondsová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám