Hlavní obsah

Nová reklama na iPhone má jednu zásadní vadu

Novinky, vps

Společnost Apple uvedla novou vánoční reklamu propagující nový iPhone a slaví s ní úspěchy. Příběh chlapce, o němž si všichni myslí, že je závislý na svém mobilním telefonu a ignoruje okolí, nadchla diváky po celém světě, ti pozornější si ale všimnou, že spot má jednu zásadní vadu.

BEZ KOMENTÁŘE: Do reklamy na iPhone se vloudila chybičkaVideo: Apple

 
Článek

Ačkoli se zdá, že chlapce okolní svět nezajímá a hraje si jen se svým přístrojem, ve skutečnosti celou dobu natáčí svou rodinu. O Vánocích, když se všichni sejdou, pak video pustí a všechny tím zaskočí. Někteří členové rodiny dokonce pláčou dojetím.

Jak ale podotkl server Business Insider, v reklamě s názvem Misunderstood (Nepochopený) hoch celou dobu drží telefon na výšku, kdežto video, které pustil na televizi, je natočené na šířku.

BEZ KOMENTÁŘE: Jak by měla reklama ve skutečnosti vypadat

Ve skutečnosti by tak záběry neměly vyplňovat celou obrazovku, ale byly by úzké a ohraničené dvěma černými obdélníky. Správnou podobu reklamy ukazuje parodické video, ve kterém jsou chlapcem natočené sekvence oříznuty.

I přes tuto chybu se však reklama divákům líbí. Někteří odborníci podotkli, že je velmi úspěšná, a to i přesto, že se ani slůvkem nezmiňuje o specifikacích fotoaparátu, který propaguje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám