Hlavní obsah

Našel aligátora a chtěl ho vyměnit za pivo, skončil v klepetech

Novinky, vps

Bizarní scénka se odehrála v jedné samoobsluze ve floridském Miami. Přišel tam muž a prodavači nabízel asi metrového aligátora, kterého chtěl vyměnit za 12 plechovek piva. Obsluha ale na vážně míněnou nabídku nereagovala a místo toho zavolala policii. Ta si povedeného zákazníka odvezla, uvedl server CNN.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se pokoušel vyměnit aligátora za pivoVideo: Reuters

 
Článek

Čtyřiašedesátiletý Fernando Aguilera našel aligátora minulé úterý v jednom z miamských parků, kam se tato zvířata občas zatoulají. Svázal mu čelisti a vzal ho do obchodu, kde ho položil na pult a začal vyjednávat.

Prodavači neváhali a okamžitě zavolali policii, která se zakrátko dostavila a muže spoutala. Po převozu na služebnu byl obviněn z nelegálního odchycení zvířete a pokusu o jeho prodej. Na Floridě až na výjimky platí zákaz odchytu aligátorů.

„Za svou 25letou kariéru jsem nic podobného nezažil. Je to naprosto bizarní, nedokážu si představit, jak někdo mohl chtít vyměnit aligátora za pivo, nerozumím tomu,“ řekl stanici NBC Miami mluvčí floridské společnosti na ochranu zvířat Jorge Pino.

Ochránci si zvíře převzali a pustili ho zpět do volné přírody. „Byl v dobrém stavu, nevšimli jsme si, že by se mu něco stalo,“ dodal Pino.

Poté, co byla příhoda zveřejněna úřady, se v úterý večer vydalo několik štábů k Aguilerově domu za účelem rozhovoru, ale odjely s nepořízenou. Američan nejprve požadoval peníze, poté novinářům nadával a nakonec zničil jednu kameru. Na místě se tak znovu objevila policie, tentokrát už se ale vše vyřešilo na místě.

Reklama

Výběr článků

Načítám