Hlavní obsah

Moderátor neudržel jazyk za zuby a dostal padáka

Novinky, vps

Říci něco nevhodného v přímém přenosu je zlým snem snad všech moderátorů a reportérů. O víkendu se mezi nešťastníky, jimž se to podařilo, zařadil také americký moderátor Justin Kraemer, který svůj výstup okořenil i jedním ostřejším slovem. To stačilo jeho zaměstnavateli k tomu, aby s ním rozvázal smlouvu.

Televizní moderátor neudržel jazyk za zuby

 
Článek

Kraemer zrovna dokončil hlášení sobotních večerních zpráv a rozloučil se s diváky. Na obrazovce už běžely titulky, moderátor tak po právu očekával, že jeho mikrofon už bude vypnutý.

To se ale mýlil. Technici zřejmě zaspali. Poté, co moderátor uvedl, že více času již na sobotní vysílání nemají a ukončil přenos, bylo jasně slyšet, jak zkušený hlasatel říká svým kolegyním „tak padáme” (let's get fuck outta here). V záznamu, který koluje po internetu, již ovšem nějaký strážce slušných mravů ostřejší slůvko ztlumil.

Reakce stanice KSNW na sebe nenechala dlouho čekat. Už v pondělí zmizel jeho profil z webových stránek televize a sám moderátor později pro list The Wichita Eagle přiznal, že byl propuštěn.

„Je mi trapně. Udělal jsem něco mimořádně neprofesionálního. Od chvíle, kdy začnete pracovat v tomto odvětví, do vás hustí, abyste si dávali pozor na mikrofony,“ řekl Kraemer a dodal, že rozhodnutí zaměstnavatele plně chápe.

Reklama

Související témata:

Související články

Moderátor se proškytal celým vysíláním

Škytavka není rozhodně nic příjemného a už vůbec ne, když někoho postihne během živého televizního vysílání. Své by o tom mohl vyprávět americký moderátor...

Výběr článků

Načítám