Hlavní obsah

Obama na Mandelově pohřbu laškoval s dánskou premiérkou, Michelle mu zatnula tipec

– Johannesburg
Novinky, zkr

I tak významná politická osobnost, jako je prezident USA, řeší v soukromí podobné problémy jako každý jiný smrtelník. A když je přistižen v dobrém rozmaru s jinou než vlastní ženou, musí čekat, že přijde „trest“ od manželky. A to se přesně stalo Baracku Obamovi na pohřbu Nelsona Mandely.

BEZ KOMENTÁŘE: Prezident Obama si nakonec musel vyměnit s manželkou místoVideo: Reuters/Profimedia

 
Článek

Záběry ze smutečního obřadu, který se konal minulé úterý, obletěly celý svět. Více než samotný pietní akt však řadu lidí zaujaly snímky amerického prezidenta, kterého fotografové a kameramani zachytili ve družném rozhovoru s dánskou premiérkou Helle Thorning-Schmidtovou, informovala světová média.

Na sérii snímků je vidět, jak se Obama na sedmačtyřicetiletou blondýnu směje od ucha k uchu, zatímco po jeho druhém boku sedí jeho žena Michelle s dost nevraživým výrazem ve tváři. Dánská premiérka se dokonce s Obamou během obřadu sama vyfotila na svůj mobilní telefon, a z druhé strany se k ní přitom přiklonil ještě britský premiér David Cameron.

Dobrá nálada však záhy skončila. Objektivy totiž zachytily, že si Michelle Obamová se svým chotěm vyměnila místo a vedle Dánky si tak sedla sama. A jakoby na usmířenou pak Obama políbil své ženě ruku, čímž jí vykouzlil na rtech vítězoslavný úsměv.

Bílý dům k celé záležitosti zatím žádné oficiální stanovisko nesdělil.

Reklama

Výběr článků

Načítám