Pokrm "Zillon Dollar Frittata", jehož fotografii v pondělí zveřejnil deník The New York Daily News, je směsí šesti vajec, cibule, smetany, humra a toho nejdražšího kaviáru.  

"Každých šest měsíců přicházíme s něčím novým," řekl Steven Pipes, vedoucí podniku. "Nemáme rádi vyčpělé věci."

Hlasujte v anketě pod článkem:
Ochutnali byste rádi omeletu za tisíc dolarů?

Pipes není vysokou cenou znechucen, přesto však doporučil, aby kuchaři vařili levnější omelety. Jejich cena se i přesto vyšplhala na sto dolarů, neboť se do ní přidává jedinečný kaviár, který vyjde na 65 dolarů.

Hosté se cítí podvedeni

Omeleta za tisíc dolarů však nebude z jídelního lístku vyřazena, potvrdil to Emele Castillo, výkonný ředitel restaurace Norma.

"Když si chce někdo opravdu užít, těch 1000 dolarů zaplatí," domnívá se Castillo. Hosté však jeho názor nesdílejí. "Když jsem uviděla cenu, nemohla jsem tomu uvěřit," diví se Virginia Marnellová, "Nejdříve jsem si myslela, že to je kalorická hodnota. Je to pobuřující a urážlivé," uzavřela nespokojená klientka restaurace.