Hlavní obsah

Zloděj vycucával benzín z nádrže. Přitom dostal chuť na cigaretu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jasnou nominaci na Darwinovu cenu si málem vysloužil jeden Australan, který v noci z neděle na pondělí prorazil nádrž u zaparkovaného vozu, aby ukradl benzín. Moc si to ale nepromyslel, zapálil si totiž u toho cigaretu. Začal sám hořet a oheň poškodil i několik aut. Zloděj vzplanutí přežil, utrpěl jen mírné popáleniny na nohou.

BEZ KOMENTÁŘE: Kradl benzín z auta, sám se při tom zapálilVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Šestadvacetiletý muž způsobil požár kolem půlnoci na soukromém parkovišti v městě Millicent na jihovýchodním pobřeží Austrálie

„Snažil se ukrást benzín z auta tím, že prorazil nádrž. Tak došlo k té explozi,“ řekl stanici Channel Ten majitel parkoviště Angus McDonald.

Oheň zapálil i zloděje samotného, policie ho našla ležet nedaleko od místa požáru s popáleninami na nohou. Několik aut je po jeho naprosto zpackané krádeži na odpis.

„Škoda na autech dosahuje výše asi 110 tisíc dolarů a je poškozena i zeď. Měli jsme štěstí, že se oheň nerozšířil i na dílnu za zdí, jsou tam totiž další auta,“ dodal McDonald.

Darwinova cena (Darwin Award)

Darwinova cena je ironické ocenění pro lidi, „kteří se zasloužili o zlepšení lidského genofondu tím, že se sami odstranili ze světa hloupým způsobem“. Cena je pojmenována po Charlesi Darwinovi, zakladateli evoluční biologie. Nejde o žádné hmotné ocenění, uděluje se na internetové stránce DarwinAwards.com jen jako určité (obvykle posmrtné) uznání.

Zdroj: Wikipedia

Nešiku zatkla policie a obvinila ho ze žhářství a neoprávněné manipulace s motorovým vozidlem.

Reklama

Výběr článků

Načítám