Hlavní obsah

Sázkař v Napajedlech trefil 18 hokejových utkání. Vyhrál 8,5 miliónu korun

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to výjimečná výhra, ke které dochází v českých luzích a hájích spíše jen velmi výjimečně. Sázkař z Napajedel na Zlínsku vsadil 18 hokejových utkání s celkovým kurzem 1693,81. Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, kdyby však sázkař na tuto 18zápasovou „tapetu” nevsadil u sázkové společnosti Synot Tip 5000 korun.

Foto: Synot Tip

Sázenka, která muži bohatě vydělala

Článek

Celkem 18 zápasů na jednom tiketu bez možnosti jakékoli chyby – přesně takový tiket sází s oblibou obrovské množství sázkařů s očekáváním velké výhry. Jenže většina z nich své šance zhodnotí obvykle vkladem ve výši 20 či 50 korun. Ne tak ovšem sázkař z Napajedel, který v pátek po poledni vsadil na svůj tiket celých pět tisíc korun.

Trefit 18 hokejových utkání je opravdu velkým štěstím a především známkou toho, že ve sportu je všechno možné. O tom, že mu bude osud nakloněn, totiž výherce musel pochybovat až do samotného konce. Již páteční utkání švédské hokejové ligy, ve kterém se utkaly týmy HV 71 a Farjestad, kdy tipoval celkovou výhru domácích, skončilo remízou i po prodloužení. Rozhodlo až trestné střílení.

Foto: Synot Tip

Sázenka, která muži bohatě vydělala. Pro plné zobrazení klikněte.

A nervy musel mít sázkař i na samotném konci. Zápas NHL mezi New Jersey a Buffalem po základní hrací době skončil 0:0 a došlo na prodloužení, které směřovalo k samostatným nájezdům. Z náhlé akce rozhodl za domácí Bernier, který 41 sekund před koncem zajistil svému týmu vítězství a především také českému sázejícímu pohádkovou výhru.

Tisková mluvčí společnosti Magda Pekařová Novinky informovala o tom, že výherce se o svou výhru zatím nepřihlásil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám