Hlavní obsah

Nezaměstnaná žena vyhrála v loterii 900 miliónů

Novinky, vps

Zní to skoro jako pohádka. Minulé úterý šla nezaměstnaná Margaret Loughreyová odevzdat vyplněnou žádost o zaměstnání v supermarketu a při té příležitosti si koupila los loterie EuroMillions, jak uvedl server listu The Daily Telegraph. Druhý den ráno zjistila, že se na ni usmálo životní štěstí. Vyhrála totiž jackpot ve výši 27 miliónů liber (téměř 900 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Loughreyová žije v městečku Strabane v Severním Irsku, které trpí vysokou mírou dlouhodobé nezaměstnanosti. Nedávno se navíc odstěhovala od manžela a přežívala jen na 60 librách týdně.

Její vyhlídky tak nebyly vůbec růžové, vše se ale změnilo během jednoho dne. Po miliónové výhře se stala jednou z nejbohatších žen v Severním Irsku, hlava se jí z toho ale nezamotala.

„Nezpanikařila jsem, vím, že si to všechno promyslím a udělám správnou věc, postarám se o správné lidi,“ uvedla pro BBC.

Peníze možná použije na svůj dávný sen, kterým je odstěhovat se na stáří do Španělska, zatím ale chce zůstat ve svém současném domově a použít výhru na pomoc potřebným.

„Nemá cenu mít 27 miliónů liber a být sama. To mě šťastnou neudělá,“ řekla 48letá žena.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám