Hlavní obsah

Nevěstu přišla na svatbu zmlátit ženichova těhotná expřítelkyně

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina žen chce na svou svatbu vzpomínat po celý život, jedna nešťastnice z čínského Šen-čenu se na ni ale určitě bude snažit co nejdříve zapomenout. Její životní den totiž narušila těhotná bývalá přítelkyně jejího manžela, která vtrhla na slavnost a začala si s nevěstou ručně vyřizovat účty.

BEZ KOMENTÁŘE: Nevěstu napadla na svatbě manželova bývalá těhotná přítelkyně

 
Článek

Už tak bizarní scéně dodal na zvláštnosti fakt, že nezvaná žena se na svatbě objevila také ve svatebních šatech. Obě Číňanky se do sebe během pár minut trvající šarvátky několikrát pustily a hosté měli co dělat, aby je od sebe odtrhli.

Video se objevilo ve středu na čínském mikroblogu Weibo a informoval o něm server Nanfang Insider. Scénka mnohým připadá až příliš nereálná, a proto se objevily ohlasy, že se jedná o sehranou frašku. Podle dostupných informací ale byla útočnice ženichovou bývalou přítelkyní.

„Mohla jsi jít na potrat a místo toho se tu objevíš s tím velkým břichem. Jak víš, čí dítě to je? Snažíš se nás donutit, abychom ti koupili dům?“ křičela podle serveru Nanfang nevěsta na svou sokyni.

Z toho uživatelé sociální sítě Weibo usuzují, že ženich se s těhotnou přítelkyní rozešel, protože její matka požadovala, aby jí dle tradice koupil jako svatební dar dům. Jenže ten si to nemohl dovolit a ženu opustil.

Reklama

Výběr článků

Načítám