Hlavní obsah

Princ William si zazpíval s Bon Jovim a Taylor Swiftovou

Novinky, vps

Velmi neobvyklé vystoupení si mohli užít v úterý hosté charitativní akce, kterou v Kensingtonském paláci pořádal Princ William. K Jonu Bon Jovimu a zpěvačce Taylor Swiftové se totiž připojil sám následník trůnu, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Princ William si zazpíval s Bon Jovim a Taylor SwiftovouVideo: Reuters

 
Článek

Kensingtonský palác se v úterý změnil v kouzelný zimní svět. Stalo se tak při příležitosti recepce na podporu charity, která pomáhá mladým lidem bez domova. Princ je již osm let jejím patronem.

Po večeři se William, jenž přišel bez manželky, nechal přemluvit Bon Jovim, aby si s ním zazpíval jeho hit Livin‘ on a Prayer. Za nadšených ovací šesti set hostů se přidala ještě zpěvačka Swiftová.

Již předtím předal William americkému zpěvákovi ocenění za jeho charitativní práci. Bon Jovi totiž v roce 2006 založil charitu, která se věnuje lidem zasaženým chudobou a bezdomovectvím.

„Noci jako je tahle se odehrávají jednou za život, ale příležitost dosáhnout změny může trvat celý život. Každý z vás má dnes večer takovou příležitost,“ citoval server BBC zpěváka.

Setkání s Williamem se Bon Jovi neobával, už se totiž zná s velkou částí jeho rodiny. „Už jsem se potkal s jeho otcem i dědečkem. Pro mě je to stále mladý kluk, ale milý kluk,“ dodal zpěvák.

Reklama

Související články

Princ William rozmetal škrobenost dvora

Princ William řídí britský královský dvůr profesionálně jako moderní firmu: rodina s modrou krví najednou vyhlíží lidsky, přitažlivě a soudobě. A jde na to...

Výběr článků

Načítám