Hlavní obsah

Vyhráli v loterii skoro pět miliard korun, po roce se rozvádějí

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Suffolk

Když loni v létě vyhráli manželé Adrian a Gillian Bayfordovi z britského Suffolku v loterii 148 miliónů liber (asi 4,7 miliardy korun), měli ohromnou radost. Rok a čtvrt od výhry pár ale oznámil, že se rozvádí, informoval server dailymail.co.uk.

Foto: Novinky/Reuters

Manželé Bayfordovi měli z výhry ohromnou radost, rodinu ale nestmelila.

Článek

Dnes třiačtyřicetiletý Adrian a jeho o dva roky mladší manželka žijí odděleně a mají těsně před rozvodem. „Gillian potvrdila, že se její manželství s Adrianem nenapravitelně rozpadlo a že se odloučili,“ uvedl mluvčí paní Bayfordové s tím, že žádné další vyjádření teď ani později už jeho klientka poskytovat nebude.

Po výhře se manželé spolu se svými dvěma dětmi přestěhovali ze skromného třípokojového domu do gregoriánského zámečku v přepočtu za necelých 200 miliónů korun. V něm údajně nyní žije Gillian. Její zatím ještě stále manžel si pořídil dům za 16 miliónů korun deset minut od nynějšího manželčina sídla.

Manželé Bayfordovi měli z výhry ohromnou radost, rodinu ale nestmelilaVideo: Novinky/Reuters

Krátce po výhře si však Bayfordovi představovali všechno asi trochu jinak. „Bude to fantastické, že teď budeme moct trávit víc času spolu jako rodina. Ty peníze přišly ve správnou chvíli a bude to přínos pro celou rodinu,“ rozplývala se tehdy Gillian.

Reklama

Výběr článků

Načítám