Hlavní obsah

Řidička sjela s autem do rybníka

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nešťastnici, která vjela na Floridě s vozem do rybníka, zachránili náhodní kolemjdoucí. Kdyby dorazili o pár minut později, žena by nejspíš nepřežila.

Řidička sjela s autem do rybníka

 
Článek

Cynthia Garza z Floridy byla ve středu na cestě za automechanikem, když tu náhle její auto v Sanfordu vypovědělo poslušnost. Žena ztratila kontrolu nad řízením, vybočila ze silnice a sjela přímo do rybníka.

„Najednou jsem se ocitla ve vodě. Byla jsem v šoku a nedokázala uvažovat s chladnou hlavou. Auto šlo pomalu ke dnu a já se z něj nemohla dostat. Nešly otevřít dveře. Připadlo mi to jako věčnost, a hlavně jsem se strašně bála, že tam umřu,“ svěřila se Cynthia.

V tu dobu kolem projížděl Brad Rupert s přáteli: "Viděl jsem půlku auta, jak čouhá z vody, okamžitě jsem zastavil. S hrůzou jsem zjistil, že na místě řidiče je ta dáma a zjevně má velký problém, protože nemůže ven."

Rupert věděl, že musí okamžitě jednat. Nacouval s pickupem k okraji, vyskočil na desku na kapotě a ženu vytáhl do bezpečí. "Byl to boží zásah," říká Cynthia.

"Kdyby to bylo o minutu později, už by se nejspíš vzhledem k hloubce nedala zachránit," dodává Rupert.

Vděčná Cynthia dojatě konstatovala: "Neexistují slova, kterými bych dokázala vyjádřit svou vděčnost těm, kteří mě zachránili."

Akci natočil místní šerif z policejní helikoptéry.

Reklama

Výběr článků

Načítám