Hlavní obsah

Neskutečné proměny dívky ve strašidelné postavy, ze kterých mrazí

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

Make-up už dávno neslouží jako běžná pomůcka pro vylepšení a zakrytí nedokonalostí na tváři. Internetová generace umělců z něj vytvořila prostředek pro uskutečnění fascinujících proměn.

BEZ KOMENTÁŘE: Démonická podoba

 
Článek

Dvacetiletá Alexys Flemingová z Chicaga má záviděníhodný výtvarný talent a líčení dokázala dát úplně nový rozměr. Mění se jako mávnutím kouzelného proutku ve všemožné fantastické bytosti. Tato hyperkreativní slečna je původně kosmetičkou a své originální znalosti a dovednosti v oblasti práce s líčidly získala dle svých slov samostudiem.

BEZ KOMENTÁŘE: Alexys Flemingová jako šílený klaun

Její hranice vnímání estetična jsou posunuté do rovin, kam fantazie průměrného člověka dosáhne jen stěží. Navíc představy dokáže s technickou přesností převést do reality. Fotí, maluje, tvoří a na svých internetových stránkách shromažďuje vše, co v okolním světě shledává originálním, zajímavým a fascinujícím. S líčidly navíc doslova čaruje.

Alexys Fleming jako Frankenstein

Na internetu Alexys pravidelně zveřejňuje spoty, ve kterých se mění v bytosti z hororů, dobrodružných filmů a strašidelných pohádek. Pro výtvarnou činnost má obrovskou vášeň, která ji pomáhá překonat fakt, že trpí cukrovkou. Dle jejích vlastních slov je pro ni boj s touto zákeřnou nemocí snadnější.

BEZ KOMENTÁŘE: Proměna v černobílou kreaturu

Má mnoho obdivovatelů také proto, že je poměrně radikální ve svých světonázorech. „Hlavním smyslem života je pro mě tvořivost a sebevyjádření. Make-up je více než jen prostředek k vnímání krásy. Má moc vytvářet nové charaktery, umožní vám stát se tím, čím chcete být. A co je nejdůležitější, vždy i tak můžete být sami sebou,“ píše na svých Facebookových stránkách kreativní Alexys.

BEZ KOMENTÁŘE: Alexys Flemingová se změnila ve strašidelného "dýňáka"

Reklama

Výběr článků

Načítám