Hlavní obsah

Řidička couvala dva kilometry na dálnici

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Operátoři bezpečnostních kamer na jedné čínské dálnici si minulý čtvrtek nejspíše připadali jako ve snu. Na obrazovkách totiž mohli pozorovat ženu, která na dálnici couvala, a to rovnou více než dva kilometry, napsal server Daily Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Číňanka couvala dva kilometry po dálniciVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Řidička přejela svůj sjezd a uvědomila si to až příliš pozdě. Zatímco rozumný řidič by se s chybou smířil a sjel na dalším exitu, čínská řidička zastavila a začala couvat.

Pokoušela se udržet v odstavném pruhu, ale nedařilo se jí to a vybočovala do pravého pruhu a ohrožovala ostatní řidiče, kteří se jí museli vyhýbat. Na dálnici naštěstí nebyl v tu chvíli velký provoz a nedošlo tak k žádné nehodě.

Celkem strávila couváním téměř 15 minut. Operátoři spolehlivě zaznamenali poznávací značku auta, lze tak čekat, že policie si na povedenou řidičku posvítí.

Reklama

Související články

Hrozivou nehodu řidič jako zázrakem přežil

Tak to se jen tak nevidí. Muž obrátil auto o 360 stupňů, přitom zdemoloval benzínovou pumpu. Hrozivou nehodu ale jako zázrakem muž minulý týden v americkém...

Výběr článků

Načítám