Hlavní obsah

Zloději měli smůlu, vloupali se do domu vrhačky seker

Novinky, vps

Se zlou se potázala dvojice zlodějů, která se vloupala do jednoho domu v kalifornském městě Hemet. Lapkové se ke své smůle rozhodli vykrást domov profesionální vrhačky seker. Ta poté, co ji probudili, začala křičet, popadla sekeru a vyhnala je ven, napsal server stanice NBC.

Zloději si nevybrali dobře, vloupali se do domu vrhačky seker

 
Článek

Robin Irvinová dokáže přesně házet mnoha nástroji, nejraději má však sekery. Jednu má dokonce neustále položenou na nočním stolku. Tento zvyk jí přišel vhod minulý víkend. V neděli ráno se totiž probudila právě v momentě, kdy se jí jeden ze zlodějů snažil sundat hodinky z ruky.

Začala okamžitě křičet, čímž lapku vylekala, popadla sekeru a hnala ho i s jeho kumpánem ven z domu. Serveru listu Los Angeles Times řekla, že mohla po jednom z nich sekeru vrhnout, ale rozhodla se tak neučinit.

„Trefím se tam, kam mířím. Mohla jsem ho zasáhnout přímo do páteře nebo do hlavy,“ sdělila stanici NBC.

Irvinová poté zavolala policii, která jednoho zloděje chytila, jak se schovává ve křoví. Druhý sice unikl, ale vrhačka varovala, ať už se o vniknutí do jejího domu nikdo nepokouší. „Pokud se dostanete do mého domu, po svých už neodejdete,“ řekla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám