Hlavní obsah

Sešlého bezdomovce změnili profesionálové v seriózního muže

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jima Wolfa byste si na ulici nejspíš nevšimli, anebo byste nad ním ohrnuli nos. Další bezdomovec. Čtyřiapadesátiletý válečný veterán z amerického Michiganu ale prošel celkovou proměnou, díky které se stal jiným člověkem.

Americký válečný veterán Jim Wolf prošel radikální proměnouVideo: Rob Bliss Creative

 
Článek

Jim Wolf po odchodu z armády nezvládl vypořádat se změnami ve svém životě, přišel o rodinu i bydlení. Vzniklé problémy, jak už to tak bývá, řešil alkoholem.

Michiganská charitativní organizace Degage Ministries, starající se o lidi bez domova, pomohla tomu, aby se Wolf seznámil s novinářem a režisérem Robem Blissem, který založil agenturu Rob Bliss Creative. Ta se postarala o proměnu i její zdokumentování v podobě časosběrného videa.

Ze smutného a zanedbaného padesátníka se na krátkém záznamu stane sympatický a seriózně vyhlížející muž. Proměna amerického válečného veterána Jima Wolfa trvala samozřejmě podstatně déle než dvě nebo tři minuty.

Proměnili nejen zevnějšek

Kadeřnické a stylistické úpravy zabraly několik hodin. Profesionálové muže ostříhali, obarvili, učesali i převlékli. Teprve poté mu dovolili, aby si sám sebe prohlédl v zrcadle. Wolfovi doslova vyrazilo dech, když se poprvé spatřil. Překvapený byl samozřejmě mile, což na konci videa dokazuje jeho vděčné objetí Blisse.

Inspirativní video uveřejněné ve středu 6. listopadu už viděly milióny lidí. Samotnému Wolfovi proměna obrátila život na ruby, a to v nejlepším slova smyslu. Plánuje si zařídit vlastní bydlení a poprvé v životě navštěvuje setkání anonymních alkoholiků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám