Hlavní obsah

Novou Miss Universe je úchvatná Gabriela Islerová z Venezuely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva
Aktualizováno

Novou Miss Universe se v sobotu v Moskvě stala pětadvacetiletá Gabriela Islerová z Venezuely. Vítězku korunovala loňská Miss Universe, Olivia Culpová z USA. Na druhé příčce skončila dívka ze Španělska a na bronzové příčce stanula reprezentantka Ekvádoru. Letošního ročníku soutěže se zúčastnilo celkem 86 dívek. Česká soutěžící Gabriela Kratochvílová se mezi 16 finalistek nedostala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Miss Universe 2013 Gabriela IslerováVideo: Reuters

 
Článek

Ačkoli se vítězka soutěže Česká Miss 2013 Kratochvílová neprobojovala mezi finalistky souboje o nejkrásnější dívku "vesmíru", vzbudila pozornost. Server International Business Times ji zařadil mezi pět účastnic, které podle něj nejvíce přitahovaly zájem médií.

Foto: Reuters

Nová Miss Universe v plavkách

Kratochvílová podle IBTimes zaujala především svým krátkým sestřihem a vítězstvím v jedné ze "zahřívacích" soutěží - ve volbě Bond Girl. Server zároveň upozornil, že tato 23letá česká kráska jako jedna z mála soutěžících dostala pozvání k účasti na doprovodných VIP show.

Politická odpověď

Vítězka soutěže Gabriela Islerová byla během soutěže dotázána, čeho se nejvíce bojí. Doplňující otázkou pak bylo, jak plánuje svůj strach překonat. Kráska odpověděla ve stylu politiků na něco úplně jiného: „Měli bychom překonat veškeré své obavy, což nás potažmo učiní silnějšími. Jakmile se nám povede překonat své strašáky, můžeme čelit jakékoliv výzvě.”

Islerová pochází z města Maracay, tančí flamenco a pracuje v televizi Venevision.

Foto: Maxim Shemetov, Reuters

Gabriela Islerová

Foto: Maxim Shemetov, Reuters

Gabriela Islerová při korunovaci Miss Universe

Miss Universe se poprvé volila v roce 1952. Soutěž začala jako lokální show v Long Beach v Kalifornii, kterou založila oděvní firma Catalina Swimwear, aby předvedla své plavky. Nyní soutěž vlastní miliardář Donald Trump společně televizí NBC. Miss Universe není jediným celosvětovým kláním krásek, mimo jiné mu konkuruje soutěž Miss World.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám